monitor.bgСедмичен хороскоп: Овен 21 март – 20 априлНа 2-3-и се заемете

...
monitor.bgСедмичен хороскоп: Овен 21 март – 20 априлНа 2-3-и се заемете
Коментари Харесай

Подробен хороскоп за новата седмица

monitor.bg

Седмичен хороскоп:

 

Овен 21 март – 20 април

На 2-3-и се заемете с планове и инициативи, на които ще разчитате в бъдеще. Съботният ден ви зарежда енергийно, а и събитията ще разрешат да извоювате персонална и духовна автономия. Трети е един от най-мощните дни за месеца. Проведете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. Някой ще завоюва съревнование или конкурс, а различен ще доближи връхната точка на една своя упоритост. 4-и е ден на сърцето и сърдечните работи. Ако се скарате с някого, дълго няма да се сдобрите и помирите. На 5-и не би трябвало да изглеждате съвършено. Ще ви оглеждат и преценят на всички места, където отидете. На 6-и се ускоряват маниакално-депресивните положения. Не оставайте сами, стопете дистанциите, забравете споровете и се радвайте на празника. На 7-и пълнолунието превъзбужда, засилва сдържаните пристрастености и упоритости, подтиква ви да се държите провокативно и нападателно. На 8-ми може да се разберете с всеки и да постигнете консенсус по противоречивите досега въпроси. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена.

Телец 21 април - 20 май

2-3-и са дни на мощ, на приятни моменти с близки и другари и на опция да подредите по нов метод живота и интериора вкъщи. Навлизате в дните на съзиданието и градежа. Осигурете си комфорт. На 4-и обгрижете някого. Направете някому мечтан и подобаващ подарък. Старайте се повече да давате, с цел да може на следващия ден да взимате. На 5-и обстановката се трансформира във ваша изгода. Сега е моментът да се обвържете с нов контракт, да привлечете съидейници и да извършите предложение. На 6-и всеки би трябвало да си знае мястото и цената, да бъде измежду свои и да прокарва планове и действия значими за общността, с която е обвързван. На 7-и е пълнолуние, срещате експанзия. Може да влезете в спорове с близки и родственици по имотни и наследствени каузи и въпроси. Не сте склонни да отстъпвате и да вършиме взаимни отстъпки, а по този начин свадите не ви мърдат. 8-и носи помирение. Ден на равнопоставеност сред физическото и астралното ни тяло. Намерете мястото, което ви устройва и носи наслада. Укротете упоритостта, балансирайте връзките вкъщи и на работното място.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не се опитвайте да надскочите себе си през уикенда. В събота не влизайте в несъгласие с околните, след това мъчно ще се помирите и сдобрите. Денят се свързва с кармата на рода. На 3-и Луна и Нептун подписват пречупващи аспекти с Венера от вашия знак. Очертават се проблеми в любовта и в персоналните връзки. 4-и изисква да се погрижим за другите, да вършим услуги и да улесняваме живота на околните си доколкото можем. Ще получите признание за действителното положение на персоналните си връзки. На 5-и ориста завърта своето колело и ви оказва помощ да излезете с чест от неприятни и конфликтни обстановки. Луна и Марс облъчват Венера от Близнаци в хармонични аспекти. На 6-и е добре да се работи в екип, сключете взаимни контракти. Всичко подхванато ще носи изгоди и шанс и ще дефинира нова посока на развиване. На 7-и нищо значимо не започвайте. Не преговаряйте, не влизайте в зависимости, не теглете заеми и не се обвързвайте по опция. 8-и носи естетика и стабилизация. Луната навлиза в знака на опозицията ви Стрелеца и в идващите два дни ще задвижи кармичен кръст в хороскопа ви.

Рак 22 юни – 21 юли

На 2-3-и плувате в свои води и свършвате добра работа в интерес на фамилията и бизнеса си. Някой ще повика неволята, а различен ще се опре на другар. Не отхвърляйте подпомагане на съседите, на следващия ден и те ще оказват помощ. В неделя излизате на предни позиции и получавате награди за положените старания. На 4-и вложете цялото си усърдие и страст в действия, подкрепящи някой изпаднал в потребност. Родените в първата декада е добре да отсрочат пътувания и да се съобразят с потребностите на момента, на околните и децата. 5-и носи тестване за връзките ви. Ще разберете кой и до каква степен държи на вас. Очертават се раздели. На 6-и пробвайте да влезете в нова среда, с нови контракти и поръчки. Трудно ще се справите без поддръжка и подпомагане. Обединете фамилните ползи, сили и запаси за общи дейности в рецесията. 7-и е рисков. Развихрят се рискови пристрастености, употребяват се непозволени тактики и хватки. За сметка на това пък 8-и е балансиращ ден. Тенденцията е взаимно да си влезем в ситуацията и да си помогнем, с цел да излезем от спешните обстановки. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да дадеш и приемеш поддръжка.

Лъв 22 юли – 22 август

2-3-и са дни на дейни креативен занимания и строителни действия. Сега е момента да осъществите от дълго време плануваното и замисленото, което все отлагате. Всичко подхванато ще носи шанс. Партньорите ви ще оценят освен работата, само че и възприятията ви. На 4-и поспрете, помислете на кого може да помогнете, с цел да ви помогне и той в бъдеще. В този ден се печелят симпатизанти и спонсори. На 5-и се постарайте да изглеждате друго и мисленето ви ще се промени. Ще доминирате в средата си. Получавате изключително значима и скъпа информация. 6-и е ден на апел, на настоятелен и политически събрания. Ден за образуване на групови начинания, за взаимна работа на екипа и стиковка на бъдещите действия с сътрудници, спонсори и кредитори. На 7-и не рискувайте. Очертават се остри конфликти в полето на бизнес ползите. Не очаквайте да ви създадат взаимни отстъпки, а и вие ще сте безкомпромисни в борбата за кокала. 8-и предлага подготвени решения. Търсете пътя на компромиса и ще постигнете примирието,, което е било невероятно в предните дни.

Дева 23 август – 22 септември

През уикенда Луната от Дева подписва рискови аспекти с Венера и Нептун и нека Юпитер и Плутон от Козирога ви оказват помощ да се заземите, да контролирате връхлитащите страсти и пристрастености и да си вършите работата. Концентрирайте се над директните действия и задания и не излизайте от зоната си на комфорт. 4-и изисква да дадеш преди да поискаш. Ден за прояви на благосклонност и съчувствие към познати и непознати. Днес изборът се прави със сърцето, а не с мозъка. 5-и е ден на преобразяването в нови облекла и с нова визия. По външността ще ви посрещат и по мозъка ще ви изпращат. Може да получите отлично предложение и в утрешния ден да подпишете преференциален контракт. 6-и дава късмет да влезете в нова среда. Денят е удобен за старт на нова комерсиална и бизнес самодейност. Подновете участия в остарели планове. 7-и е рисков ден. Внимавайте да не се окажете третият в играта на други двама. Не се намесвайте в непознатата работа и персонална връзка. 8-и обаче ще е хармонизиращ. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не влизайте в ролята на съдия, без значение кой и за каква услуга ви моли.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 2-3-и удовлетворявате желанията на околните и получавате в подмяна нещо, което от дълго време желаете. Подходете креативен към дилемите, намерете „ баш майстора ”, който да помогне, с цел да не се наложи всичко да се преправя и поправя. Не отивайте в крайности и не се претоварвайте. 4-и е ден за прояви на щедрост и любов. Ден за прояви на благосклонност и съчувствие. Огледайте се, помогнете на някой нуждаещ се и ориста ще ви върне жеста по непредвиден метод. На 5-и посетете център за разкрасяване. Облечете се представително, тъй като денят ще ви предложи и представителни срещи. Може да получите непредвидени предложения и оферти. 6-и предлага благоприятни условия за взаимни настоятелен участия. Подпишете нови контракти. Не си позволявайте да останете отвън общността, към която се чувствате принадлежащи и съпричастни. 7-и е зареден с експанзия и неудържим ламтеж за екстри. Ден на остри конфликти на ползи, отзиви и позиции. Очертават се спорове и рискови моменти. 8-и задава вярната посока. Обстановката се успокоява, намират се точните думи и се ближат раните от дейностите ни в предния ден.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден е ден на фонтана от преливаща духовна и физическа сила. Всеки на своето равнище може да откри скришен или очевиден източник на сили, поддръжка и запаси. На 3-и всичко подхванато носи шанс и позитивни страсти. Пълномощията ви се усилват, само че и отговорностите ще набъбнат. На 4-и помагате на непосредствен да се оправи с проблемите си и да реализира своите цели. Работете в посока на обгрижване и поддръжка на изпадналите в потребност и изолираност. И вашите потребности ще бъдат задоволени от хора с сходно държание. 5-и трансформира разпоредбите и персоналното ви лъчение. В този ден е удобно да се обвързваме с потвърдени във времето сътрудници, да търсим своята половинка в бизнеса и в персоналните връзки. На 6-и влезте в нов екип или създайте своя група за работа и отбрана. Пълнолунието на 7-и опълчва Луната от Скорпион на Слънцето от Телец. Внимавайте да не неуспехите значими бизнес връзки. 8-и носи естетика и съгласие. Опитайте да разберете другата позиция и претекстовете, които управляват дейностите на близките. 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда Луна, Венера и Нептун образуват кръст с рожденното ви Слънце. Всичко ще става с клизма, по мъчителен и недопустим метод. Не рискувайте ненужно. Не се претоварвайте, отнасяйте се сериозно към всяка препоръчана концепция. 4-и изисква прояви на схващане и взаимопомощ. Ще разберете кой и до каква степен държи на вас. Скандалите в този ден разболяват и вредят повече в сравнение с допускаме. На 5-и потребните субстанции пракрасно се усвояват. Денят изисква и постанова личностна промяна. Всяка смяна във външния ни тип ще се отрази на вътрешно равнище. 6-и дава късмет за обединяване на запаси и ползи. Днес е значимо да решиш към кой лагер принадлежиш. Ориентирайте се към нови клиенти, инструктори, консултанти, работодатели и спонсори. На 7-и очаквайте офанзиви. Пълнолунието превъзбужда. Засилват се депресивните положения. Някой ще се почувства самичък и зарязан. На 8-и обаче с всеки ще се разберете. Разпределете и отговорностите вкъщи и на работното място. Не се напъвайте да свършите всичко сами. През уикенда се обрисуват проблеми в любовта и връзките.

Козирог 22 декември – 20 януари

2-3-и ще са най-силните ви и сполучливи дни за интервала. Ще постигнете значима цел и ще влезете в контакти с хора, които ще трансформират бъдещето ви, ще ви вкарат в нова среда и ще ви обичат. Намирате лост и опорна точка, повдигате и разрешавате проблемите от предишните дни и към този момент дишате по-спокойно в рецесията. 4-5-и обаче са рискови и проблематични. Проявете благосклонност и съчувствие към близък. Позволете на някой да ви обгрижи, да бъде с вас и просто да ви обича. Щадете здравето и възприятията на колегата. 6-и слага нови задания, разрешава да се усвоят потребни уроци и лечебни стратегии. Ще усетите с някакво шесто възприятие от кое място би трябвало да бягате и къде ще бъде вашият избавителен оазис за бъдещето. На 7-и избягвайте споровете. Очертават се пикове на експанзия и взаимно неуважение. На всички равнища предстоят тежки борби за работа, пари и запаси. Каквото насрочите за петък ще донесе шанс, пари и изгоди. Ако нещо би трябвало да се дели, в този момент е момента. Лесно се преодоляват разликите, среща се правилния метод в обстановката, разпределят се тъкмо пари, средства и отговорности. 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако на 2-и посегнете неумишлено към нещо, то може да се окаже печелившият ви избор. Ден за творчество, за поправки, преустройства и начало на строителни действия. На 3-и изкачвате връх в връзките и възприятията. Трудно балансирате сред свои и непознати стремежи. Денят е високо енергиен. Повишават се условията ви към другите и техните към вас. Вземете решение за обвързване. На 4-и чакайте дарове от ориста, от тези които ви обичат и ценят. Един от дните, в които молитвите ни се чуват, изключително тези отправени от сърце и душа. Внимавайте защо се молите и какво желаете. 5-и дефинира нова стратегия в връзките. Днес елементарно се усвояват нови познания, потребни субстанции и уроци. Ще се появи остарял проблем, само че бързо ще го решите. 6-и е удобен ден за взаимни настоятелен и креативен начинания, за сключване на групови трудови контракти и за работа в екип. Търсете единомишленици. 7-и и 8-и носят болки и грижи. Кой както може, ще се опита да ви захапе, да ви ощети и предизвика, тъй че да му снесете скъпа информация. Не се обвързвайте с никого за нищо.

Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда Луна и Венера са в неподходящи аспекти с Нептун от вашия знак. Ще се наложи да работите на непознато, а и околните ще ви основават проблеми с прекомерни претенции и молби. Вървите към изневери. 4-и е ден за щедрост. Ден за обич, помиряване и съгласие. Сега е момента да стопите ледовете, да извършите жестовете, които се чакат от вас и да тръгнете дружно напред. 5-и обновява връзки и ползи, нужна ви е и нова визия. Благоприятен ден за всевъзможен вид козметични процедури. Време е за смяна на външно равнище, която ще провокира и смяна на вътрешното ви чувство. На 6-и подпишете нови контракти. Не се колебайте да влезете в нова среда и да започнете нещо друго, на което ще се гради живота, работата и любовта ви в бъдеще. На 7-и действате безкомпромисно. Очертават се остри конфликти на отзиви, позиции и ползи. Не отстъпвайте, имате действителни шансове да изпреварите конкуренцията. На 8-и обаче отстъпвате от позиции, решения и отзиви, с цел да има мир и обич и с цел да не си нарушите спокойствието.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:Парола*:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР